Nieuws

Geslaagde jubileumavond

Geslaagde jubileumavond

Het 15-jarig jubileum dat maandag 25 maart 2013 werd gevierd door Reumapatiëntenvereniging Noordoostpolder en Urk stond in het teken van het lanceren van de nieuwe website: www.rpvnopurk.nl

 

Om de website succesvol de wereld in te sturen waren Drs. L. Ridderbos, algemeen directeur van het Reumafonds en de reumatologen mevrouw dr. E. Brouwer en dr. P. Baudoin uitgenodigd.

 

Vooraf gegaan door entertainer René de Brouwer toog het hele gezelschap, ruim 60 personen, vanuit de grote zaal van het MFC Nieuw Jeruzalemkerk naar buiten waar de drie genodigden met een druk op de knop siervuurwerk ontstaken en daarmee was de aanzet gegeven tot het onthullen van de website en een informatief mini-symposium.

 

De aanwezigen konden genieten van koffie en gebak, gesponsord door het MFC Nieuw Jeruzalemkerk, gevolgd door het openingswoord van voorzitter Wiebrand Vroom.

Vervolgens kwamen de sprekers aan bod en konden er na hun presentatie vragen gesteld worden. Gespreksleider bij dit alles was de heer Willem Prins.

 

De avond werd afgesloten met een drankje en hapje en tot slot kregen alle bezoekers nog een tweetal attenties mee naar huis, beschikbaar gesteld door HabiVitaal uit Emmeloord en mevrouw Van Keulen van Hand and Feetcare. Kijk hier voor de foto's >>

Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2019

'We houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes'