Nieuws

Wandelgroep Emmeloord

Wandelgroep Emmeloord

De wandelclub van Reumapatiëntenvereniging Noordoostpolder-Urk wandelt elke week door Emmeloord. De groep start de wandeling elke maandagochtend om .. uur voor 't Voorhuys en neemt steeds een andere route. Gezellig wandelend en keuvelend ontdekken de wandelaars zo steeds meer van Emmeloord.

De ene keer gaat de route naar de Vlindertuin in de Zuidert, een andere keer loopt de groep door het Emmelerbos langs de Lemstervaart of door het Voedselbos. Ook de wijken Waterland, Emmelhage, De Erven en Emmeloord West worden bezocht. De wandelaars stippelen meestal vooraf geen route uit, maar overleggen onderweg waar ze heen zullen lopen. Om het voor iedereen leuk te houden, wordt het tempo aan elkaar aangepast. 

 

Nieuwe wandelaars zijn welkom

Door de coronamaatregelen hebben de wandelaars een tijdje thuis gezeten, maar toen er meer mocht, is de groep weer gestart. De wandelaars zijn creatief. In de periode dat er maar 2 mensen samen naar buiten mochten, verdeelden ze de groep met lootjes trekken, zodat iedereen elke week met een ander kon wandelen. Na elke wandeling drinkt de groep samen koffie (of in tweetallen, zoals in het voorbeeld hiervoor). Vaak is dat in 't Voorhuys, maar in coronatijd doen de wandelaars dat ook buiten bij elkaar in de tuin of op een andere plek. Wilt u ook meelopen met de wandelclub van Reumapatiëntenvereniging Noordoostpolder-Urk? U kunt zich aanmelden bij Paulien de Vries via 0527 - 795 123 of fambdevries@gmail.com. 

Gepubliceerd op maandag 30 november 2020

'We houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes'