Nieuws

Alternatieve avond4daagse

Alternatieve avond4daagse

De jaarlijkse Avond4daagse gaat dit jaar toch door, in een speciale Home Edition. Samen met de Koninklijke Wandel Bond Nederland maakt ReumaNederland hier een extra bijzondere editie van. Tussen begin juni en eind augustus kunt u met uw (klein)kinderen meedoen met de speciale Avond4daagse – Home Edition. U wandelt dan vanuit uw huis 4 dagen een route die voor u wordt gemaakt van 2½, 5 of 10 kilometer. Met als beloning natuurlijk de felbegeerde medaille!

 

Loop met je (klein)kinderen de Avond4daagse en steun ReumaNederland
Dit jaar kunnen de kinderen lopen voor onderzoek naar jeugdreuma! Voor kinderen met jeugdreuma is meedoen aan de Avond4daagse immers niet vanzelfsprekend. Bewegen, zoals lopen, spelen of fietsen, kan moeilijk zijn. Hun gewrichten werken niet mee en de kinderen zijn gauw uitgeput.

 

Door bij inschrijving €1 extra over te maken, draagt u bij aan onderzoek van ReumaNederland. Zodat kinderen met jeugdreuma snel het juiste medicijn krijgen. U kunt er ook heel gemakkelijk een sponsorloop van maken de speciale Avond4daagse sponsorpagina.

 

Schrijf u in om samen met uw (klein)kinderen de Avond4daagse Home Edition te lopen

 

Samenwerking

Onlangs is ReumaNederland een samenwerking aangegaan met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Bewegen is voor de meer dan 2 miljoen Nederlanders met reuma niet altijd even makkelijk, maar wel heel belangrijk. De samenwerking moet niet alleen meer mensen met reuma aan het wandelen brengen, maar moet ook zorgen voor meer bewustwording over reuma. Dit doen we o.a. met de actie tijdens de Avond4daagse voor basisschoolleerlingen.

Gepubliceerd op vrijdag 5 juni 2020

'We houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes'