Links

Reuma Patiëntenvereniging Noordoostpolder en Urk geeft u graag tips over interessante links. Klik op onderstaande links voor meer informatie over reuma.


www.reumanederland.nl  >>

ReumaNederland maakt zich sterk voor een beter leven met reuma en financiert onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. Ook geeft Reuma Nederland voorlichting over reuma.

reuma.startpagina.nl  >>
Via deze pagina kunt u doorlinken naar diverse interessante sites met informatie over onder andere medicatie, bewegen en reuma, werken en reuma, diverse leeftijdsgroepen met reuma en verschillende verenigingen, klinieken en specialisten die zich inzetten voor mensen met reumatische aandoeningen.

nl.wikipedia.org/wiki/ReumatoÏde_artritis  >>
Wikipedia geeft uitgebreide informatie over Reumatoïde artritis.http://www.youth-r-well.com
Youth-R-Well.com is een site voor jongeren van 16 tot 30 jaar met reuma. Op de site kunnen jongeren informatie vinden over hun ziekte, meepraten op een forum en alles lezen over events voor jongeren met reuma.

 

Youth-r-well.com  >>

Youth-R-Well.com is een site voor jongeren van 16 tot 30 jaar met reuma. Op de site kunnen jongeren informatie vinden over hun ziekte, meepraten op een forum en alles lezen over events voor jongeren met reuma.

 

Reumaatjes@work  >>

Deze hippe site is speciaal bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar met reuma. Door je aan te melden, leer je hoe je je beter kunt voelen en actiever kunt blijven. Elke week ontvang je informatie en leuke opdrachten over reuma en bewegen. Bovendien kun je via internet contact houden met andere reumapatiëntjes en kun je elkaar ontmoeten op bijeenkomsten in het ziekenhuis.

 

www.kderks.nl  >>
Schoenenspeciaalzaak Derks in Harderwijk kan goed advies geven bij voetproblemen en helpen bij de keuze voor het juiste schoeisel.

 

www.iederin.nl

De site van Iederin is een netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Er is allerlei informatie en nieuws te vinden, de organisatie biedt hulp bij vragen en organiseert bijeenkomsten. U kunt bovendien lid worden van de nieuwsbrief van Iederin om op de hoogte te houden.

https://reumanederland.digicollect.nl/
Wilt u digitaal collecteren voor ReumaNederland?  Via bovenstaande link op de site van ReumaNederland kunt u een Facebookpagina aanmaken waarmee u vrienden en familie kunt uitnodigen om een donatie te doen. Zelfs bij slecht weer, een pijnlijk lijf of bij een gebrek aan tijd kunt u zo toch collecteren voor ReumaNederland!

'Via deze links kunt u nog meer lezen over reuma'