Informatie

Lotgenotencontact Reuma Patiëntenvereniging Noordoostpolder en Urk
Mensen met reuma voelen zich soms onbegrepen. Deze bijna onzichtbare ziekte zorgt naast pijn en stijfheid, nogal eens voor vervelende reacties en onbegrip. De Reuma Patiëntenvereniging bevordert daarom contact met lotgenoten en biedt reumapatiënten een luisterend oor. We doen dit door samen activiteiten te ondernemen, zoals het bezoeken van onze maandelijkse bijeenkomst in Emmeloord. Kijk in de agenda voor actuele data.
Daarnaast vinden we het als patiëntenvereniging belangrijk om te ontspannen, omdat dat op een positieve manier bijdraagt aan de behandeling van reuma. Zwem- en beweeggroepen zijn hier een voorbeeld van.
Elk kwartaal geeft Reuma Patiëntenvereniging Noordoostpolder en Urk een verenigingsblad uit. Hierin kunt u het laatste nieuws en handige tips over reuma lezen. Verenigingsblad downloaden.


Maandelijkse bijeenkomst lotgenoten
We organiseren iedere maand een bijeenkomst in multifunctioneel centrum Nieuw Jeruzalem, Cornelis Dirkszplein 10 8301 AN in Emmeloord. Deze bijeenkomsten zijn meestal op de vierde maandag van de maand en beginnen om 20.00 uur. Kijk voor de actuele data in de agenda.


Lidmaatschap
Iedereen die reuma heeft, kan lid worden van Reuma Patiëntenvereniging Noordoostpolder en Urk. Het lidmaatschap kost € 17,50 per jaar. Wij houden u vier maal per jaar op de hoogte met ons verenigingsblad en verder bent u welkom tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten en andere activiteiten. In de agenda kunt u ons jaarprogramma lezen. Lid worden? Meld u aan via onze contactpagina.

Bestuur
De Reuma Patiëntenvereniging is een landelijke vereniging met lokale afdelingen.
Het bestuur voor de afdeling Noordoostpolder en Urk bestaat momenteel uit:

 

Wiebrand Vroom, voorzitter
Martje Post, secretaris

Reinder van Wieren, penningmeester
Tineke Lassche, algemeen bestuurslid / notulist

Paulien de Vries, algemeen bestuurslid

'Onze maandelijkse bijeenkomsten zijn gezellig en informatief'